U bent hier

Algemene informatie Kaarten op Maat

##Algemeen
Alle kaarten die getoond worden op deze website zijn standaardkaarten. Komt u de kaart die u wenst niet op deze website tegen dan kunnen we deze kaart voor u samenstellen of alsnog uit onze database halen. Wat voor kaart u ook zoekt, wij kunnen 'm voor u maken! Naast onze standaardkaarten verkopen wij ook zgn. kaarten op maat. Geheel vrijblijvend kunt u hierover bij ons een prijsopgave en voorbeeldmateriaal opvragen.

###Alles kan!
Wilt u uw eigen regio's of vertegenwoordigers gebieden op een kaart weergeven? Of wilt u een gedetailleerde straatnamenkaart van uw gemeente in de schaal 1:10.000 Een wereldkaart op het formaat van 300x218 cm?

Of wilt u…? Het maakt niet uit. Want wat u ook wilt, wij kunnen uw kaart maken. Een echte kaart op maat, dus. En dat voor een prijs die u vast mee zal vallen.

###'Look and feel'
U bepaalt zelf de 'look and feel' van uw kaart. Want u kunt zelf het gewenste gebied kiezen, de kleuren, lay out en het detailniveau. Uw bedrijfslogo kan in de kaart worden opgenomen, enzovoort.

###Kaarten van de gehele wereld
In principe kunnen we kaarten van alle landen uit de gehele wereld leveren. Ook is levering van straatnamenkaarten van alle plaatsen uit de gehele wereld mogelijk. Wereldwijd hebben we een dekking van 80%, alleen Voor gedetailleerde kaarten uit China moeten we vooralsnog "nee" verkopen.

###Altijd eerst een 'proef'
Wij betrekken u uiteraard vanaf het begin bij het ontwerp van uw kaart op maat. U beslist daarbij zelf hoe groot uw eigen bijdrage is. Wij kunnen de gehele kaart voor u maken, maar u kunt ook zelf het ontwerp of het benodigde kaartmateriaal aanleveren.

Wat de werkwijze ook is, u ontvangt van ons altijd van tevoren een proef zodat u nimmer voor verrassingen komt te staan.

###Digitaal bestand?

Wilt u geen gedrukte versie van uw kaart op maat maar het digitale bestand? Dat kan, uiteraard. U hebt daarbij de keuze uit onder andere jpg-, tiff-, PSD (Photoshop) , EPS-bestanden (Adobe Illustrator) en PDF.

Alle 'kaarten op maat' kunnen we u digitaal leveren. Dus of het nu gaat om een topografische kaart, postcodekaart, lucht- of satellietfoto, schoolkaart, historische kaart of een straatnamenkaart, dat maakt niet uit. De kaart kunt u altijd (ook) digitaal ontvangen. Daarna kunt u ermee doen wat u wilt, zoals afdrukken, op uw website plaatsen of zelf verder bewerken.

###Advies op maat
Zoals u ziet, is alles mogelijk met een kaart op maat. Om u niet te laten 'verdwalen', adviseren we u graag. Want wij hebben een jarenlange ervaring, en uitgebreide kennis van kaarten op maat.

###Contact of vrijblijvende offerte?
Wat voor kaart op maat u ook zoekt, wij kunnen 'm maken! Neem gewoon even contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden en de prijzen met elkaar bespreken. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Telefoon: 020 - 482 2060
E-mail: info@12provincien.nl

###Meer informatie
Bezoek de sites kaartenopmaat.nl en/of allesoverpostcodes.nl en u ziet wat er allemaal mogelijk is. Of beter gezegd: wat er niet langer onmogelijk is.