U bent hier

Topografische Atlas Waddeneilanden 1:25.000

Topografische Atlas Waddeneilanden 1:25.000

Pluspunten

  • Nog 1 laatste exemplaar te koop!
  • In handzaam A5-formaat
  • Geschikt voor fiets-, wandel- en autotochten

Aanvullende informatie

Parels van het Nederlandse landschap
Jaarlijks genieten honderdduizenden toeristen van onze Waddeneilanden. Op de fiets, wandelend, of - waar dat mag - met de auto. Het is makkelijk te begrijpen waarom de Waddeneilanden zo geliefd zijn: ze stuk voor stuk wonderschoon, en behoren tot de parels van het Nederlandse landschap.

Sinds juni 2009 staat de Waddenzee zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een terechte beloning voor dit unieke getijdenlandschap.

Landschap komt tot leven
De kaarten uit de Waddenatlas zijn uitgevoerd in het - letterlijk - handzame A5-formaat, en in de schaal 1 op 25.000 (1 cm op de kaart is in werkelijkheid 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat de landschappen als het ware tot leven komen. Want u ziet in deze atlas de kleinste weggetjes en paadjes staan, alle vrijstaande woningen, ieder huizenblok, de vuurtorens, het grondgebruik enzovoort. Zelfs iedere strandpaal en reddingsboot zijn in deze atlas vermeld.

Praktisch en sterk
De Topografische Atlas van de Waddeneilanden, is uitgevoerd met een handige, onverwoestbare spiraalband. Zo hebt u makkelijk en snel de juiste kaart in beeld, en blijft de atlas altijd lekker 'plat'.

Bovendien hebben we deze atlas voorzien van een zachte kaft en rug zodat u ‘m makkelijk op kunt rollen en meenemen. Het boek is gedrukt op sterk papier dat een stootje, een flinke 'Waddenwindstoot', en zelfs een spatje regen kan hebben. Dat staat garant voor jarenlang gebruikersplezier.

Fiets-, wandel- en autotochten
De atlas telt maar liefst 66 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst Kadaster, en dus van topkwaliteit, spatzuiver en natuurlijk in full-colour. Deze atlas is dan ook bij uitstek geschikt voor al uw fiets-, wandel- en autotochten. Door de uitgebreide informatie op de kaarten is ook een alternatieve, mooiere of snellere route u onmiddellijk duidelijk.

Extra info
I
n het interessante voorwoord komt de geschiedenis van de Nederlandse cartografie aan bod, en vindt u veel nuttige extra info over de Nederlandse Waddeneilanden.

Hoog: 21 cm. Breed: 15 cm
80 pagina's
Spiraalband (wire-o)
NUR 501

ISBN: 978-90-77350-35-5

€ 18,00

Auteur

Marcel Kuiper

Bindwijze

Wire-O

Druk

2010

Schaal

1:25.000

Formaat

21 x 15 cm

Aantal pagina's

80 pagina's