Wandkaarten

Al onze prijzen voor plano kaarten zijn incl. btw en excl. maximaal € 5,- verzendkosten. De verzendkosten voor ingelijste kaarten en whiteboards zijn €25,-. Dit betekent dat wij t.o.v. onze concurrenten vaak aanzienlijk goedkoper zijn.
Naast onze standaardproducten is het ook mogelijk om een op maat gemaakte kaart geleverd te krijgen. Voor een geringe meerprijs kunnen dan uw logo en/of vestiging(en) mee geprint worden. Neem hiervoor contact op met info@kaartenenatlassen.nl. Voor een geringe meerprijs kunnen dan uw logo en/of vestiging(en) mee geprint worden.
De levertijd voor de ingelijste producten is ca. 2 weken. Standaard wordt de planokaart met ophangstrips geleverd. Ingelijste producten worden altijd opgeplakt op 10 mm foam.

Europa kaarten

Europakaarten Beneluxkaarten Schoolkaarten europese landen Europese regio's

Europa kaarten

Algemene informatie

Onze Europakaarten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar; staand, liggend of vierkant. De vorm van de kaart hangt af van het gebied dat op de kaart is afgebeeld maar ook van de projectie. Op veel kaarten is het noorden van Scandinavië flink in elkaar geduwd zodat de kaart wat makkelijker vierkant of liggend kan worden afgebeeld.

Staatkundige kaarten en Natuurkundige kaarten.

Een staatkundige kaart geeft alle staten (landen) op een duidelijke manier weer. Daarnaast wordt ook veel andere informatie getoond en benoemd; (hoofd)steden, rivieren, bergen, etc...
Een natuurkundige kaart geeft in de meeste gevallen de hoogte weer, dit hoeft niet. Grondgebruik, grondsoort, temperatuur of andere "natuurkundige" informatie kan ook getoond worden. Daarnaast wordt vaak alle informatie die op een staatkundige kaart te vinden is ook getoond.

Delen van Europa

In ons archief bevinden zich van delen van Europa gedetailleerdere kaarten. Vind u de kaart niet op onze websiet die u wilt hebben, bel of mail ons, wellicht kunnen we je toch helpen.

Meer informatie

Als je de Europakaart die je zoekt niet in onze collectie vindt of je wilt een grotere of andere kaart, bel of mail ons. We kunnen je wellicht helpen.