U bent hier

Behang op maat

Door webshop op ma, 2018-04-16 20:36

In deze blog willen we iets meer vertellen over de mogelijkheiden van het printen op behang.

Behang materialen
Wist u dat al onze kaarten ook op behang kunnen worden afgedrukt? We kunnen uw kaart als behang leveren als Vliesbehang, Airtex, Airtex PVC vrij of Vinylbehang.

Waar moet ik om denken?
We willen graag weten wat de lengte en de hoogte is van de muur waarop u het behang wilt aanbrengen. Houd rekening met 10 cm extra omdat een muur soms niet helemaal recht loopt. De rollengte is 10 meter, de breedte varieert. U kunt ook kiezen voor Airtex behang dat in één stuk wordt afgedrukt. De maximale lengte is 5 meter, hoogte maakt niet uit, dit behang heeft dus geen naden.
Alle behangsoorten worden niet meer ingesmeerd met behangerslijm. De lijm wordt direct met een roller op de muur aangebracht. Het behang is ook weer makkelijk afstripbaar.

Mijn afbeelding
U kunt kiezen voor een standaardkaart uit de webshop. Nadeel daarvan is dat de verhoudingen van het beeld precies moeten kloppen met de verhouding van het behang dat je op de wand wilt aanbrengen. Een op maat gemaakte kaart van een gebied heeft dit nadeel niet. Dt gebied kan varieren van een stadscentrum tot een groot deel uit een wereldkaart en kan precies op maat gemaakt worden.

Behang Oost Nederland

 

Het bijgevoegd voorbeeld toont een gedeelte van een kaart van Oost-Nederland, die door ons is gestyleerd waardoor er uiteindelijk een heel simpel en duidelijk kaartbeeld is overgebleven.