U bent hier

Postcodekaarten BeNeLux

Hier vindt u de postcodekaarten van de Benelux met soms nog iets grotere gebieden. Zo is een kaart van de Benelux met Duitsland een veelgevraagd product. Het Nederlands bedrijfsleven is vaak meer dan alleen actief dan enkel in Nederland. Het indelen van een werkgebied kan zo in meer dan één land gedaan worden. Dit kan door ons gedaan worden, maar u kunt de kaarten ook zelf bewerken.

Toon categorieën
1 - 8 van 8

Elk land dat postcodes heeft, gebruikt een andere manier om de tekens te combineren. Niet alle landen hebben postcodes, in veel Afrikaanse landen maken ze er bijvoorbeeld geen gebruik van. Postcodekaarten heb je ook in veel verschillende soorten, zo heb je 2-cijferig, 3-cijferig of 4-cijferige kaarten.

Van alle onze postcodekaarten is zowel een staatkundige als een natuurkundige kaart. U kunt de kaarten bestellen in verschillende uitvoeringen. Wij kunnen de kaart bijvoorbeeld op papier, vrachtwagenzeil of whiteboard in verschillende formaten voor u printen. Daarnaast zijn er van al deze kaarten ook digitale versies te bestellen.