U bent hier

Overheid

Wat kan een kaart betekenen?
Gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en ambassades. Al deze overheden hebben gemeen dat ze logischerwijs een eigen werkgebied in kaart gebracht willen krijgen. Deze kunnen worden verrijkt met allerlei extra informatie naar wens. Veel gemeenten beschikken over eigen data; vaak zeer gedetailleerd. Nadat er een digitale kaart gemaakt is stellen we vaak een wandkaart in de door de klant gewenste uitvoering op. Dit betreft vaak een ingelijste kaart of whiteboard op groot formaat met als doel een gang of kamer te sieren.

"Een kaart oriënteert als eerste, maar heeft daarnaast vaak een decoratieve functie"

Behoefte aan extra data?
Naast provinciale data kan ook extra informatie weergegeven worden in vele vormen. Dit kunnen locaties, regio’s of andere kaartelementen zijn. Beheerders van waterschappen willen uiteraard de wateren, sluizen en bruggen op de kaart zien. Ministeries en ambassades zijn gebaat bij duidelijke, overzichtelijke landkaarten.

Gemeentekaart Reuver uitgevoerd als digitale kaart

Elke kaart is uniek
Gezien de mate waarin de overheid actief is, en de niveau’s hierin ook enorm verschillen, is te verwachten dat geen kaartbeeld op elkaar lijkt. Van een eenvoudige gemeentelijke kaart op klein formaat tot een wandvullende poster voor de Nederlandse ambassade tijdens de spelen in Rio. 

Een kaart laten samenstellen?
We beschikken tot de mogelijkheid om werkelijk elk gebied op aarde in kaart te brengen, met een detail dat reikt van de kleinste straten in het kleinste gehucht, tot de contouren van het grootste land op aarde. 

Ik wil een Kaart op Maat

 
Samengevoegd met eigen of open data is de kaart in een figuurlijke handomdraai omgetoverd tot een compleet gepersonaliseerde kaart. Om inzicht te krijgen wat er mogelijk is, neem contact op met onze kaartexperts. 

Bekijk een andere sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen