U bent hier

Media

Wat kan een kaart betekenen?
Reclamebureaus en ontwerpstudio’s behoren tot de grootste afnemers van onze op maat gemaakte kaarten. Het gaat in veel gevallen om basiskaarten die moeten dienen om bijvoorbeeld een locatie aan te geven. Een andere functie is dat deze dienen als ondergrond voor bijvoorbeeld een straatnamenboekje dat wordt gemaakt.

"Veel mediabedrijven gaan het liefst zelf met het kaartmateriaal aan de slag"

Detail is cruciaal
Mediabedrijven vragen in de meeste gevallen straatnamenkaarten aan, in tegenstelling tot de welbekende topografische kaarten. Dit omdat er in de meeste gevallen straatnaamaanduidingen gewenst zijn, en deze ontbreken op de kaarten van het Kadaster. De straatnamenkaarten worden als vectorbestand aangeleverd, wat de volledige bewerkbaarheid van het kaartbeeld garant stelt. De voordelen van een vectorbestand zijn onmiddelijk zichtbaar. Zo lenen de bestanden zich voor maximale bewerkbaarheid binnen grafische programma's.

Gedetailleerde eilandkaart van Mallorca

Geschikt voor al het drukwerk
Digitale kaarten vallen onder de meest aangevraagde kaarten. De kwaliteit van de kaarten wordt door de vector ondergrond gegarandeerd, en is naar wens te vergroten en te verkleinen. Daarnaast leent het zich prima voor drukwerk. We kunnen deze ook als elk gewenst bestandstype aanleveren om het integreren van de kaart zo soepel mogelijk te maken.

Een kaart laten samenstellen?
Veel van onze klanten binnen deze sector zijn op zoek naar digitaal basismateriaal. Dit om het materiaal nog extra aan te kunnen passen. Er zijn echter ook partijen die het plaatsen van de fietsknooppunten, routes, locaties, of andere elementen

Ik wil een Kaart op Maat

 
aan ons over laten. Voor deze bedrijven maken we in overleg een complete kaart naar wens. Neem contact op voor het laten samenstellen van een kaart.

Bekijk een andere sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen