U bent hier

Continentkaarten

Alle continentkaarten zijn in staatkundige en natuurkundige uitvoering te verkrijgen. Daarnaast is er ook een staatkundige versie met reliëfondergrond gemaakt. Er zijn relatief meer Europakaarten beschikbaar dan kaarten van andere continenten. De continentkaarten zijn ook digitaal verkrijgbaar.

Toon categorieën
1 - 9 van 160

Pagina's

Pagina's

De volgende continenten bevinden zich in op de aarde en dat zijn Azië, Europa, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Antarctica en Australië. Noord-Amerika en Zuid-Amerika worden vaak als aparte continenten gezien. Ze zijn namelijk beide groot genoeg en zijn slechts door een smalle landengte met elkaar verbonden. Afrika geldt als een apart continent. Het continent Eurazië is gescheiden van Afrika door het Suezkanaal.

Van alle contintenten is zowel een staatkundige als een natuurkundige kaart. U kunt de kaarten bestellen in verschillende uitvoeringen. Wij kunnen de kaart bijvoorbeeld op papier, vrachtwagenzeil of whiteboard in verschillende formaten voor u printen. Daarnaast zijn er van al deze kaarten ook digitale versies te bestellen.