U bent hier

Wegenkaarten

Wat is een wegenkaart?
Vaarwegen, spoorwegen, autowegen, fiets – en wandelpaden. Alle typen wegen vallen hieronder, echter wordt de naam meestal met autowegen geassocieerd. Wegenkaarten zijn er in vele formaten en nog veel meer gebieden. Een altijd trouwe en berekenbare compagnon in de auto of op de fiets.

"Wegenkaarten zijn er in alle allerlei soorten en maten, van lokaal tot nationaal niveau."

In onze webshop bieden we een groot aantal wegenkaarten aan, waar onze wegenkaart van Nederland er met kop en schouders bovenuit steekt. Veel wegenkaarten worden op maat gemaakt, zo willen relatief veel klanten een wegenkaart van Nederland met een stuk buitenland, bijvoorbeeld een deel Duitsland.

Eenvoud en helderheid
Geschikt voor transport schaal, detail, invulling en formaat worden naar wens aangepast. Dit zijn bij uitstek kaarten zeer geschikt voor transportbedrijven. Wegenkaarten zijn er uiteraard niet alleen van Nederland, maar hebben we ook gemaakt van andere landen van Europa. De wegenkaarten die we produceren zijn voornamelijk geschikt als wandkaart, maar zijn daar niet aan gebonden. 

Kraaieveld wegenkaart

Routekaarten
Kaarten met fietspaden, wandelpaden, spoorlijnen, grotere of kleinere waterwegen kunnen door ons gemaakt worden. Niet alleen van Nederland maar ook van andere landen en regio’s. Een aansluitend thema en broertje van de wegenkaarten zijn de routekaarten. Lees meer over dit type kaart op onze pagina over routekaarten.

Een kaart laten samenstellen?
Wilt u een wegenkaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en

Ik wil een Kaart op Maat

 
detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bekijk een sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een ander type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen