U bent hier

Schoolkaarten voor in de klas

Wie kent ze niet? De welbekende schoolkaarten van vroeger, onmisbaar in het klaslokaal. De krachtige kleuren zorgen voor een sterke verbeelding. Onze range schoolkaarten beslaat zowel de provinciekaarten als de wereldkaarten en alles wat er tussenin zit. Van Nederland en België zijn staatkundige en natuurkundige kaarten beschikbaar. Bezoek voor meer informatie onze pagina over Educatieve kaarten.
Voor een schoolkaart op maat ga naar ons invul formulier voor een kaart op maat.

Toon categorieën
1 - 9 van 65

Pagina's

Pagina's

Schoolkaarten zijn terug van weggeweest. Een kaart getoond op het digibord is leuk, vaak nuttig , helemaal niets mis mee. Een kaart die echter in de klas hangt is niet alleen een heel mooie wandversiering maar ook educatief. Het kaartbeeld van Nederland, Europa of de wereld wordt iedere dag getoond en daardoor goed ingeprent in het geheugen.

Schoolkaarten van Nederland / België, Europa en de wereld behoren tot de meest verkochte. We maken echter ook regelmatig thematische kaarten voor scholen. Denk aan kaarten met breuklijnen, godsdiensten, klimaatzones of andere gebieden (Antillen).

Voor uw school of onderneming kunnen we ook een kaart op maat maken. U kunt ons hierover bellen (020 4822060), mailen of meteen vrijblijvend een kaart-op-maat formulier invullen.

De meeste scholen bestellen de kaarten die gedrukt zijn op vrachtwagenzeil (510 grs frontlit). Deze kaarten voorzien wij van houten stokken met koord en zijn nagenoeg onverwoestbaar.