U bent hier

Stadsplattegronden

Elke plattegrond is mogelijk
Van iedere plaats of stad ter wereld kunnen wij een plattegrond leveren. Deze plattegrond kan in iedere schaal, en op ieder formaat geleverd worden. Op onze website staan meer dan 100 stadsplattegronden afgebeeld, dit is echter maar een fractie van wat zich in onze database bevindt. Daarnaast kan een gebruiker een eigen gebied markeren om te laten maken. Dit wordt nu gedaan met onze onlinetool op ‘123-Vectormaps.com’. Alleen al leuk om even een blik te werpen.

"Administratieve kaarten zijn vaak zeer eenvoudig opgestelde kaarten."

Extra informatie
Wanneer het om grote gedetailleerde gebieden gaat zijn we in staat om een straatnamenindex mee te leveren. Zo kan ook een stadplattegrond van vele andere kaartelementen worden voorzien. Een aantal voorbeelden, maar niet hieraan gelimiteerd zijn: postcodegrenzen, stadsdeelgrenzen, openbaar vervoer lijnen of haltes, straatlantaarns, bomen, huisnummers, en meer.

Alle Kadastrale informatie zijn daarnaast recentelijk beschikbaar gesteld om binnen kaartcreaties te plaatsen.

Plattegrond Q-Park Den Haag

In trek bij ontwerpbureau’s
Zowel in binnen- en buitenland is de stadsplattegrond een veel gevraagd digitaal product. Vooral ontwerpbureaus die voor klanten een route- of locatiekaart moeten maken voorzien wij van digitale kaarten. Dit zijn meestal kaarten van een klein stukje binnenstad. Het aanleveren hiervan kan naar wens worden gedaan maar is in 9 van de 10 gevallen een vectorbestand, in de vorm van een editable EPS of PDF.

Een kaart laten samenstellen?
Wilt u graag een stadsplattegrond laten maken of een bepaald gebied dat in kaart gebracht moet worden? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en

Ik wil een Kaart op Maat

 
detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, zowel telefonisch, per e-mail of tijdens een kop koffie. 

Bekijk een sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een ander type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen