U bent hier

Kaart op Maat

Naast onze standaardkaarten verkopen we ook Kaarten op Maat. Deze kaarten stellen we speciaal voor u samen, hiervoor gebruiken we kaartmateriaal uit onze database of eigen aangeleverde data. Voor zo goed als elk medium toepasbaar, met enorme vrijheid in de te printen grootte. Wat voor kaart u ook zoekt, wij kunnen deze voor u maken.

Een Kaart op Maat kan worden ingedeeld in twee categorieen; Een compleet nieuwe kaart of een aanpassing aan een bestaande kaart.

1. Nieuwe kaarten hebben een minimumprijs van € 75,-.
2. Een bestaande kaart aanpassen kost de kaartprijs, plus minimaal € 25,- voor het aanpassen.
Toon categorieën

Gebied
Zo goed als altijd is het gebied het startpunt van de kaart. Moet de kaart enkel een land beslaan. Of wellicht een aantal rayons binnen een bepaalde regio? Niets is onmogelijk.  Lees meer..
 

Formaat & Detail
Door het formaat te bepalen kan ook het detail worden bepaald. Wilt u een kaart van de wereld op 30cm grootte? Dan kan u minder detail verwachten, dan bij een kaart van 200cm.  Lees meer..

Uitvoering
Moet de kaart geprint worden, of neemt u toch liever het digitale bestand af? Als u het nog niet zeker weet vraag ons dan naar de meest geschikte oplossing; dat doen we graag.  Lees meer..

Extra data toevoegen
Het is niet ongebruikelijk dat u uw eigen data hebt verzameld die u op een kaart zou willen zien. We kunnen met zo goed als alle formaten overweg, en geven u zo nóg meer inzicht.  Lees meer..

Voorbeelden

Down South Media
Scotch & Soda
Qpark

Contact
Geïnteresseerd wat we voor u kunnen betekenen? Begin nu uw aanvraag, of kijk nog even rond. We reageren binnen 1 werkdag. Aarzel niet om contact op te nemen als u een vraag voor ons hebt.

Ik wil een Kaart op Maat