U bent hier

Murals

Door webshop op vr, 2022-04-22 14:26

Een muur voorzien van behang met daarop een kaart afgebeeld verandert een gewone muur in een informatieve en decoratieve aangelegenheid. Wij hebben een breed scala van wandformaat wereldkaarten, topografische kaarten en stadsplattegronden die op elk formaat kunnen worden afgebeeld. Van ieder gebied op aarde kunnen we op een door jou gewenst detail niveau een kaart, -dus ook een “Mural”-, leveren. Er is dus een kaart voor elke situatie. Onze behang-kaarten zijn gedrukt in ultra-hoge resolutie op premium kwaliteit materialen om ervoor te zorgen leesbaarheid en detail goed wordt weergegeven. Het behang is op rollen te bestellen maar ook in één stuk als naadloos behang.

Een drietal wereldkaarten murals zijn hieronder afgebeeld. In principe kunnen al onze wereldkaarten wandvullend afgebeeld worden. Zie onze site. 

wereldkaart mural

De natuurkundige wereldkaarten zijn ook in fellere of lichtere kleuren verkrijgbaar.

wereldkaart mural

Zwart-wit kaarten of kaarten in sepia kleuren kunnen we ook voor je realiseren.

wereldkaart mural

Kleuren en/of kleurenschema's kunnen worden aangepast.Onze wereldkaarten zijn er in het Nederlands en Engels. Uiteraard kunnen we ook kaarten zonder teksten afbeelden.

Een veel afgenomen product is de eigen woonomgeving als topografische kaart. Onderstaand ook nu weer wat voorbeelden. het gaat om kaartmateriaal in de schaal 1:25.000 en 1:50.000. Om een mooi effect te krijgen worden de kaarten uitvergroot.

topografische kaart

De IJmond met als basis de 1:50.000 topografische kaart.

topografische kaart

Leeuwarden en omgeving.

topografische kaart

Deel van Schouwen-Duiveland, de basis is de 1:25.000 topografische kaart.

Stuurt u ons een mail of bel even naar 0204822060 voor meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen.