U bent hier

Doorlopende wereldkaart

Door webshop op wo, 2021-02-17 13:30

Onlangs hebben we één van onze meest gedetailleerde wereldkaarten verder bewerkt. Het resultaat is erg mooi geworden. We bieden deze nieuwe wereldkaart aan als standaard wereldkaart maar ook als een op maat te maken wandvulende doorlopende wereldkaart. 

Wereldkaart gekleurde grenzen

Uitgangspunt van deze nieuwe kaart is onze eerder gemaakte wereldkaart 1270.

We hebben de kleuren uit de basiskaart gehaald en de grenzen van de landen een wat dikkere kleur gegeven, waarbij ieder land een eigen grenskleur heeft gekregen.

wereldkaart nostalgische uitstraling
Daarnaast hebben we aan de kaart ook de snelwegen toegevoegd. Aangezien in de basiskaart al heel veel plaatsnamen zijn afgebeeld bevat de kaart heel veel detail. Een versie met iets minder detail is te bestellen in de formaten 100x70, 120x84 en 100x140cm. De meer gedetailleerde wereldkaart is te bestellen op de formaten 175x120 en 140x200cm. Andere formaten en grotere formaten zijn ook mogelijk.

Wereldkaart nostalgische uitstraling

Naast de standaard kaarten in onze webshop kunnen we de kaart ook als wandvullende kaart leveren. De kaart zal dan op meerdere panelen moeten worden verwerkt of als behang worden geleverd. Uiteraard kunnen er ook grotere regio's uit de kaart "gesneden"worden. Voor meer informatie hierover bel  0204822060 of mail ons. U kunt ook bij ons langskomen om e.e.a. te bespreken.

Wereldkaart doorlopend