U bent hier

Gemeentekaarten 2021

Door webshop op do, 2020-10-15 14:58

Onlangs zijn onze gemeentekaarten bijgewerkt met de gemeentelijke herindelingen per 1 januari 2021. Het afgelopen jaar zijn er geen herindelingen geweest, iets wat sinds 2008 niet eerder is gebeurd. In Noord-Brabant is het grondgebied van de gemeente Haaren verdeeld over de 4 omliggende gemeenten. In Groningen zijn de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum opgegaan in de nieuwe gemeente Eemsdelta. Het aantal gemeenten in Nederland is met 3 afgenomen, het zijn er nu 352.

In onze shop vindt u drie gemeentekaarten van Nederland  en  een serie van 12 gemeente/postcode kaarten per provincie. Uiteraard zijn ook deze provinciekaarten bijgewerkt.

Gemeentekaart Nederland

Gemeentekaart Nederland detail

In onze shop zijn naast de bovenstaande kaart van Nederland ook nog twee andere kaarten verkrijgbaar in een andere lay out.

Van iedere provincie hebben wij diverse kaarten in onze shop te koop. De gemeente/postcodekaarten per provincie zijn geheel bijgwerkt zodat al dit type kaarten de juiste gegevens bevatten.

Provincie gemeentekaart Brabant

Provincie gemeentekaart Brabant

De namen van de gemeenten zijn wat groter en vetgedrukt afgebeeld. Alle gemeentekaarten zijn zowel als wandkaart maar ook als digitale kaart verkrijgbaar. Het digitale bestand is voor intern gebruik en mag niet worden doorverkocht.