U bent hier

Kaart Natuurmonumenten

Door webshop op do, 2018-02-22 20:17

Zo langzamerhand kunnen we alle grotere verenigingen, beursgenoteerde ondernemingen en veel MKB bedrijven tot onze klanten rekenen. In de blog vindt u wat informatie over één van deze klanten; Natuurmonumenten. We hebben voor deze klant, voor het kantoor 'Regio Zuid-Oost Nederland', een grote topografische kaart samengesteld. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar! Wat de kaart uniek maakt zijn de vele beheergebieden van de vereniging die we in het donkerpaars in de kaart hebben weergegeven. Het databestand van deze gebieden is door ons met behulp van geografische software opgemaakt, en in de kaart gezet.

Topografische kaart Natuurmonumenten

Een ander bijzonder aspect van deze kaart is de weergave van het buitenland, dat naadloos op de topografische kaart aansluit. De Nederlandse topografische kaarten geven soms een klein stukje buitenland weer, maar in bijna alle gevallen stopt de weergave een paar kilometer over de grens. Met behulp van Open Street Map data, hebben we rauwe data omgetoverd tot identieke kaartdata zoals we die van het Kadaster kennen. Het resultaat is een kaart die twee vormen van kaartmateriaal exact op elkaar laat aansluiten.

Topografische kaart Natuurmonumenten

Tenslotte is de kaart op 2 forexplaten afgerukt die door de klant scherp tegen elkaar aan zijn gezet. Het resultaat is een blikvanger van 200x240cm, op maat gemaakt van het eigen werkgebied. Een prachtig product!