U bent hier

Nieuwe gemeentekaarten 2019

Door webshop op ma, 2018-12-03 21:43

Op 1 januari 2019 verandert het aantal gemeenten in Nederland van 380 naar 355. Er verdwijnen maar liefst 25 gemeenten door één van de grootste gemeentelijke herindelingen van de afgelopen jaren. In bijna alle provincies gaan 2 of meer gemeenten fuseren. Kaarten & Atlassen brengt daarom nu drie geheel geüpdate gemeentekaarten op de markt. Hieronder alvast een preview van onze Gemeentekaart met veel detail.

Gemeentekaart 2019 - Gedetailleerd

In iedere kaart is de gemeente aangegeven evenals de locatie van het gemeentehuis. In het geval dat deze nog niet bepaald is, zullen alle eerdere kernen worden opgenomen. In de kaarten is goed te zien waar de stedelijke bebouwing zichtbaar is.

Gemeentekaart 2019 - Uitsnede

Provincie grenzen aangepast
Door de gemeentelijke herindeling van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden is de provinciegrens tussen Utrecht en Zuid-Holland veranderd. Utrecht is iets groter geworden ten koste van Zuid-Holland. Voor meer informatie over de herindeling en onze kaarten ga naar overzichtspagina gemeentekaarten.

Alle kaarten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar; gelamineerd, ingelijst, als whiteboard en nog diverse andere uitvoeringen. De kaarten zijn leverbaar in 3 verschillende formaten.

Op maat
Alle kaarten zijn aan te passen qua kleur, formaat en detail. Voor meer informatie hierover neem contact op via onze contactpagina.