U bent hier

Nieuwe reeks kaarten van België

Door webshop op ma, 2019-11-11 13:05

Nog niet zo lang geleden is er een prachtige reeks vernieuwde kaarten van België in onze webshop verschenen. De reeks bestaat uit drie verschillende edities namelijk een staatkundige, natuurkundige en een wegenkaart. De kaarten zijn uitgevoerd in de Engelse taal en u kunt deze in verschillende formaten en uitvoeringen bestellen. Onze uitgeverij is momenteel druk bezig om van alle Europese landen zo’n reeks kaarten te maken zoals deze van België.

Staatkundig België
Dit is de staatkundige kaart van België. Alle provincies en provinciegrenzen zijn duidelijk aangegeven door het gebruik van verschillende kleuren. Er is veel informatie zichtbaar op de kaart zoals alle steden, dorpen, wegen, spoorwegen en wateren.

Natuurkundig België
Door het gebruik van de kleuren is de bebouwing en grondgebruik duidelijk zichtbaar op de natuurkundige kaart van België. Deze kaart kunt u, net zoals de andere kaarten, ook digitaal bestellen als JPG of EPS bestand.

Wegenkaart België
Op deze duidelijke wegenkaart van België zijn alle wegnummers van de grotere wegen aangegeven. Net als op de andere kaarten is op deze kaart heel veel informatie zichtbaar. Voor meer informatie over deze kaarten of onze andere cartografische producten kunt u ons altijd bellen of mailen