U bent hier

Nieuwe serie schoolkaarten

Door webshop op do, 2020-10-01 16:23

De afgelopen maanden is er een nieuwe serie schoolkaarten verschenen. Het gaat om een kaart van Nederland, België en Europa. Deze serie schoolkaarten onderscheidt zich van onze andere schoolkaarten qua kaartemateriaal doordat de urbanisatie op alle kaarten wordt weergegeven. Daarnaast bevatten de kaarten wat meer additionale informatie.

Zo bevat de kaart van Nederland ook afbeeldingen van de overzeese gebiedsdelen en zijn alle provincie vlaggen en de vlaggen van de eilanden van de overzeese gebiedsdelen weergegeven. Natuurlijk bevat ook deze kaart een uitgebreide legenda. De kaart is in in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en ook in in diverse formaten.

Nederland schoolkaart

Nederland schoolkaart detail

Al onze schoolkaarten zijn duidelijk en bevatten niet te veel informatie waardoor de informatie die overblijft beter naar voren komt. De kaart van België bevat ook afbeeldingen van alle Belgische provincies. In een inzet is ook de taalgrens in beeld gebracht. Meer kaarten van België zijn in onze webshop te bestellen. De wandkaarten worden geleverd in verschillende formaten evenals in een groot scala van uitvoeringen. 

België schoolkaart

Schoolkaart België detail

De kaart van Europa toont de vlaggen van alle Europese landen in de juiste kleuren en ook in de juiste verhouding. Voor scholen kan deze kaart evenals bijna al onze andere kaarten besteld worden als bisonielkaart met houten stokken. Dit is een kaart die op een soort vrachtwagenzeil is gedrukt en is voorzieen van houten stokken als ophangsysteem, zoals de "oude" schoolkaart dus. Maar nu met een recente afbeelding.

Schoolkaart Europa

Europa schoolkaart detail

Al deze schoolkaarten zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen in de Nederlandse taal. Wij kunnen de kaart bijvoorbeeld op papier, vrachtwagenzeil of whiteboard in verschillende formaten voor u printen. Alle kaarten kunnen ook qua kleur en informatie worden aangepast, voor meer informatie over het laten maken van een kaart op maat kunt u ons bellen (020-4822060) of  mailen.