U bent hier

Ronde luchtfoto woonomgeving

Door webshop op vr, 2022-02-04 17:08

Van geheel Nederland zijn vorig jaar zeer gedetailleerde luchtfoto's gemaakt. Deze foto's kunnen in een schaal van 1:500 (1 cm = 5 meter) worden weergegeven. De foto's die gebieden van 1km x 1km beslaan hebben wij aan elkaar gezet zodat we in staat zijn om grotere gebieden weer te geven. Het bijzondere van deze luchtfoto's is de zeer gedetailleerde schaal, huis en woonomgeving zijn zeer gedetailleerd weergegeven zoals hieronder te zien is.

Luchtfoto detail

We bieden vanaf 1 februari deze luchtfoto's als cirkel-foto aan. Uw huis staat in het midden van de door ons op maat samengestelde foto. Rondom beelden we een gebied van 500 meter af. Op de foto is dus een gebied te zien met een doorsnede van 1000 meter met uw locatie gecentreerd. De foto wordt afgedrukt op 5 mm forex, een ophangsysteem wordt meegezonden. De cirkel foto's zijn ter verkrijgen in twee maten: 50cm doorsnede en 100 cm doorsnede. De prijzen zijn respectievelijk 70 euro en 105 euro, De verzendkosten zijn 10 euro. Deze prijzen zijn incl. btw..

Onderstaand een impressie van zo'n cirkel foto.

Luchtfoto cirkel kaart

Uiteraard zijn de foto's ook van grotere en kleinere gebieden leverbaar. Ook kunnen de foto's op andere materialen worden afgedrukt, denk aan vrachtwagenzeil met houten stokken voor het onderwijs, foambord, behang of textieldoek in frame. De foto's kunnen niet via de shop besteld worden omdat iedere foto uniek is. Bestellingen kunnen gedan worden door een mail te sturen aan info@kaartenenatlassen.nl meer informatie kan hier ook aangevraagd worden. 

Meer cirkelfoto's en uitsnedes daarvan zijn hieronder weergegeven.

Onderstaand foto van dorpje in Friesland + uitsnede.

Luchtfoto cirkel kaart

https://www.kaartenenatlassen.nl/sites/default/files/Friesland-Dorpje-uitsnede%20detail.jpg

Onderstaand foto van dorpje in Limburg + uitsnede

https://www.kaartenenatlassen.nl/sites/default/files/Limburg_dorpje-uitsnede%20cirkel_10x10_72dpi_1.jpg

https://www.kaartenenatlassen.nl/sites/default/files/Limburg_dorpje-uitsnede%20detail.jpg

Onderstaand foto van deel Maastricht + uitsnede

https://www.kaartenenatlassen.nl/sites/default/files/Maastricht-uitsnede%20cirkel_10x10_72dpi_0.jpg

https://www.kaartenenatlassen.nl/sites/default/files/Maastricht-uitsnede%20detail.jpg

De uitsnedes zijn niet precies op ware grootte. Het detail verschilt namelijk bij een formaat met een doorsnede van 70 cm t.o.v. een formaat van 100cm.

Voor meer vragen, informatie of advies kanje me altijd bellen 020 4822060.