U bent hier

Vernieuwde wereldkaarten in verschillende stijlen

Door webshop op wo, 2019-11-06 12:56

Onze uitgeverij is dagelijks bezig met het ontwerpen van kaarten in nieuwe stijlen, kleuren en formaten. Onze meest verkochte kaart is de wereldkaart en daarom is het niet gek dat wij deze kaart in zo veel verschillende stijlen maken. Daarnaast kunnen onze kaarten in verschillende uitvoeringen worden uitgeprint, denk hierbij aan gelamineerd, op vrachtwagenzeil of als witheboard. Hieronder worden vier van onze wereldkaarten uitgelicht zodat te zien is hoe verschillend ze van elkaar kunnen zijn, maar toch ook weer hetzelfde.

Wereldkaart zilvertinten

Deze wereldkaart in zilvertinten is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Door het gebruik van een rustig kleurenpalet is deze kaart ideaal om bijvoorbeeld in huis op te hangen. De kaart is in Engelse taal uitgevoerd en zowel op kleinere formaten te bestellen en in XXL formaat.

Heldere wereldkaart

Dit is een zeer gedetaileerde wereldkaart in heldere kleuren. Deze kaart is ook nog heel duidelijk te lezen wanneer hij in een kleiner formaat wordt geprint. Daarnaast is deze kaart, net zoals onze andere wereldkaarten, in heel veel uitvoeringen te bestellen.

Nostalgische wereldkaart

Deze wereldkaart ziet er nostalgisch uit doordat er gebruik is gemaakt van sepiakleuren. Het reliëf is heel mooi weergegeven in zee en op land. De kaart oogt misschien nostalgisch, toch is dit een moderne uitvoering in de Engelse taal en perfect om in huis op te hangen.

Natuurkundige wereldkaart

Tot slot een zeer gedetailleerde natuurkundige wereldkaart. Naast de hoogtes worden er ook heel veel plaatsen, wateren en eilanden weergegeven. Ook deze kaart is in de Engelse taal uitgevoerd. Het is ook mogelijk om onze wereldkaarten digitaal te bestellen. Voor meer informatie hierover kunt u ons altijd bellen of mailen.