U bent hier

Voor ieder een kaart op maat

Door webshop op wo, 2017-05-24 16:26

Voor veel verschillende bedrijven hebben we de laatste jaren Kaarten op Maat geproduceerd. Soms gaat het om een digitaal bestand, soms ook om een whiteboard, vouwkaarten in een grote oplage of gelamineerde wandkaarten. De inhoud van de kaart is echter nooit standaard maar altijd in overleg met de klant samengesteld.

Hieronder een kaart die we voor het evenementenbureau Down South Media gemaakt hebben.

Het gaat om een informatieve kaart met tientallen fiets- en wandelroutes en interessante locaties. Het gebied beslaat Zuid-Limburg en de kaartstijl is in overleg met de opdrachtgever bepaald. De inhoud van de kaart is dus volledig op maat gemaakt.

 

toeristische kaart

 

Landkaart Scotch & Soda

De opdrachtgever wilde kaarten in een ouderwetse look and feel. Het kaartmateriaal zelf moest recent zijn. Een aantal Europese landen zijn door ons in deze nostalgische stijl gemaakt en samen met een aantal bijbehorende accessoires in de winkel tentoongesteld.

Nostalgische Nederlandkaart op maat gemaakt

 

Plattegrond Qpark

De welbekende garages in vele grote steden. De kaarten zijn ontwikkeld in een bijna kinderlijke stijl met bomen, watertjes en andere iconen. Veel informatie is weggelaten, waardoor de informatie in de kaart zeer duidelijk is geworden. Alleen te zien in de parkeergarages bij Qpark.

Duidelijke informatieve kaart

 

Postcodekaart Meditta

Voor zakelijke afnemers een populaire kaart; de postcodekaart. Zo op het oog is dit geen hele bijzondere kaart. Maar wat een kaart vaak juist zo goed maakt, is wat je niet laat zien. Eenvoud spreekt, en zo ook in deze kaart. Een werkgebied met een postcode grid, 4 cijfers.

op maat gemaakte postcodekaart

 

RWE

Een kaart die zich kenmerkt door de in het oog springende lijnen, ook wel elektriciteitsdraden. De kaart is gebruikt in een presentatie en later nog aangevuld met specifiekere data van enkele elektriciteitscentrales. De kleuren geven de hoogte van de spanning aan in de betreffende leidingen

RWE kaart van het leidingnet

 

EU overkoepelende regio

Deze kaart beslaat een werkgebied tussen Nederland, Duitsland en België. Hier is uitgegaan van een zelf gemaakte kaartstijl. De kaart is in vele gevallen aangevuld met extra randinformatie. Uiteindelijke uitvoering is een zeer grote wandkaart.

wandkaart van een EU regio

 

Toeristische kaart Asset Media

We zijn uitgegaan van onze huisstijl, en hebben deze aangevuld met op maat gemaakte iconen, routes en locaties. De kaart fungeert als vouwkaart en kan eenvoudig mee worden genomen tijdens het wandelen of fietsen.

toeristische vouwkaart

 

Waterkaart Nederland met sluizen

Deze zeer complete waterkaart geeft Nederland weer met alle sluizen, waterschappen, riveren, kanalen en sloten. Er is gebruik gemaakt van meerdere bronnen aan informatie, waarna deze gebundeld is tot een vouw- en wandkaart.

Waterkaart van nederland

 

Regiokaart met eigen indeling

Een goed voorbeeld van een zogenaamde regiokaart. De kaart is duidelijk te herkennen aan de kleuren die elk een regio symboliseren. Een eenvoudig, simpel product; precies zoals deze moet zijn.

regiokaart met rayon indeling

 

Symbolenkaart met legenda

De kaart van Kwetters laat door middel van een groot aantal symbolen heel Duitsland goed zien. Deze kaart is aangekocht om als informatieve wandkaart te functioneren.

kaart met symbolen

 

Volcanic Wereldkaart

Een goed voorbeeld van buiten de lijntjes gaan betreft aanpak standaardkleuren voor een kaart. Het rood symboliseert de kolkende massa lava in de aarde. Wat een mooi contrast oplevert met het krachtige zwart. Vandaar de naam van de kaart: ‘Volcanic’.

wereldkaart Volcanic

 

Stratengids Politie Haaglanden

Dit super compacte boekje is ontwikkelt met de intentie om te assisteren wanneer er wordt rondgereden. Navigatiesystemen zullen in dit geval altijd de voorkeur hebben, maar wanneer iets uitvalt is het vaak essentieel een werkende back-up te hebben.

stratengids politie Haaglanden

 

Wandkaart XXL

Een enorme wandkaart voor aan de muur met zeer veel detail. De kaart zelf is opgebouwd uit meer dan 16 deelkaarten. Alle landen zijn onderverdeeld, waar de provincies, deelstaten of kantons ook weer zijn onderverdeeld. De kaart zelf is ruim 3 meter lang.

Wandkaart XXL

 

Toeristische vouwkaart Reisorganisaties

Deze vouwkaarten  worden meegegeven aan reizigers die deelnemen aan de groepsreizen van Reisorganisaties. Er is een stijl voor de vouwkaart ontwikkeld. En daarnaast een eigen kaartstijl voor het kaartmateriaal. Uniek aan de kaarten zijn ook de handgemaakte metrokaarten.

Toeristische vouwkaart reisorganisatie

 

Kaart Olympische Spelen 2016

De spelen van 2016 worden misschien overschaduwd door de perikelen in Rio, maar dat is niet te zien op deze sprankelende kaart van het zonnige Brazilië. De kaart is speciaal gemaakt voor het Nederlandse Consulaat en zal dienen als leidraad bij het informeren van vele personen.

Kaart Rio de Janeiro

Zelf benieuwd naar de opties voor een Kaat op Maat? Bel ons op voor een vrijblijvend gesprekje over alle mogelijkheden!