U bent hier

De Wereld op zijn kop

Door Jim Handstede op wo, 2017-03-22 10:46

Bij ons draaide de vorige maand februari om het maken van nieuwe producten. Zo hebben we een groot aantal nieuwe wereldkaarten geproduceerd, en hebben we een tijdelijk uitstapje gemaakt naar de meer decoratieve kaarten binnen onze webshop. De wereldkaarten hebben een groot aantal nieuwe broertjes en zusjes gekregen, en we tonen er daar graag een paar van.

Hieronder presenteren we een aantal kaarten die er voor ons het meest uitspringen.

 

Simply Black

Wereldkaart Simply Black

De naam zegt het al, simpelweg zwart. En dat is ook gelijk wat deze kaart zo sterk maakt. Eenvoud!

 

Green World

Wereldkaart Green World

Het klimaat is een vraagstuk wat bij velen hoog op de agenda staat. Als de zeespiegel stijgt hebben wij wellicht weer wat nieuwe kaarten te maken, maar dit moet natuurlijk uitgesloten worden. Draag het uit met deze prachtige groene kaart, voor een groene wereld.

 

Aquatic

Wereldkaart Aquatic

Het water van de wereld speelt een hoofdrol in deze sprankelende blauwe kaart. Alle rivieren, meren en grotere wateren zijn prominent afgebeeld.

 

Bij het maken een decoratieve wereldkaarten wijken we af van de norm. De standaardindeling van de reguliere wereldkaart wordt nogmaals onder de loep genomen, en esthetiek staat voorop. Je kan daarom kleuren verwachten die uiteenlopen van licht naar donker, en mat naar kleurrijk. Neem een kijkje wat we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

 

Mocht je zelf een prachtige kaart voor ogen hebben, deel het met ons!