U bent hier

Horeca

Wat kan een kaart betekenen?
Ook in de horeca is er geen tekort aan vraag naar kaartmateriaal. Deze worden in vele verschillende vormen en kleuren gemaakt. Zo maken we voor de bekende thuisbezorgd-organisaties kaarten waarop het bezorggebied is afgebeeld. Dit zijn kaarten waarop straatnamen en 4 cijferige postcodes zijn geplaatst. Een verdere verfijning kan worden aangebracht door een grens te trekken op de kaart met daarbinnen het gebied dat binnen 15 minuten op een fiets of brommer is te bereiken. Dit is dus geen cirkel met een bepaalde straal maar een grens die de werkelijk rijafstand aangeeft.

"Kaarten in de horecasector beslaan vaak het gebied rondom een bepaalde locatie"

Horeca in beeld gebracht
Het omliggende gebied staat veelal voorop bij de productie van een kaart voor een bedrijf in de horeca. Hieronder een aantal voorbeelden waarin bijvoorbeeld Burger King het bezorggebied in kaart heeft laten brengen. Een ander bekend pizzaketen; Papa John’s laat een bezorggebied op basis van een aantal postcodes vaststellen. Hotels willen kaarten waar de klant een goed overzicht krijgt van de directe omgeving van het hotel met daarin zichtbaar diverse activiteiten en voorzieningen.

Bezorggebied met postcodes voor Papa Johns

Informatief of decoratief?
De meeste producten zijn een combinatie van nuttige kaarten waar extra informatie is aangebracht, tegenover kaarten die een decoratieve functie hebben. De uitvoering is vaak relatief eenvoudig. De ‘mooie’ kaarten worden meestal in een openbare ruimte aan een wand gehangen en worden in de meeste gevallen door ons als ingelijste kaart geleverd.

Een kaart laten samenstellen?
Wanneer u geinteresseerd bent om een kaart samen te laten stellen gaan we als eerste uit van de meest belangrijke data. Als deze aangeleverd wordt creeeren we een kaart die hier omheen wordt gegoten. De wensen en verzoeken nemen we in een eerste proef mee tot de kaart uiteindelijk helemaal

Ik wil een Kaart op Maat

 
naar wens is. Als de kaart compleet is gaan we over tot het aanleveren. Dit kan een digitale kaart zijn, een fysieke print, of beide. Vraag ons naar de opties voor beide uitvoeringen. Zo beschikken we over vele fysieke uitvoeringen en zijn de digitale uitvoeringen ook in grote getalen aanwezig.

Bekijk een andere sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen