U bent hier

Zorg

Wat kan een kaart betekenen?

Een van de grootste en snelst groeiende sectoren in Nederland; De Zorg. Thuiszorginstellingen, huisartsenposten en andere zorg gerelateerde bedrijven willen graag locaties in beeld gebracht hebben. Dit kan een overzicht zijn van alle patiënten in een gebied. Of juist de gebieden waar te weinig patiënten vandaan komen. Dit zijn er in een bepaalde regio’s veel en de locaties zijn soms divers, denk aan huisartsen, fysiotherapeuten, zorginstellingen, revalidatiecentra en meer.

"De zorg is één van de snelst groeiende sectoren in Nederland"

Wij brengen verschillende locaties met verschillende symbolen en verschillende kleuren in beeld. Vaak wordt een legenda gemaakt omdat er anders te veel gedetailleerde informatie in de kaart aanwezig is. De uitvoering verschilt nogal; van de levering van een digitale kaart tot een whiteboard waarop geschreven kan worden en met magneetjes wordt gewerkt.

Zorgkaart met locaties in Nederland

Locaties en werkgebieden

We hebben voor verschillende organisaties kaarten gemaakt met locatieaanduiding binnen het desbetreffende werkgebied. Maar daarnaast ook varianten waarin de werkgebieden in een bepaalde huisstijl zijn ingevuld. Uiteraard kan op elke kaart een logo en titel geplaatst worden.

Een kaart laten samenstellen?
Wanneer u geinteresseerd bent om een kaart samen te laten stellen gaan we als eerste uit van de meest belangrijke data. Als deze aangeleverd wordt creëren we een kaart die hier omheen wordt gegoten. De wensen en verzoeken nemen we in een eerste proef mee tot de kaart uiteindelijk helemaal

Ik wil een Kaart op Maat

 
naar wens is. Als de kaart compleet is gaan we over tot het aanleveren. Dit kan een digitale kaart zijn, een fysieke print, of beide. Vraag ons naar de opties voor beide uitvoeringen. Zo beschikken we over vele fysieke uitvoeringen en zijn de digitale uitvoeringen ook in grote getalen aanwezig.

Bekijk een andere sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen