U bent hier

Elke school: Een unieke kaart

Door webshop op ma, 2017-04-03 12:25

Iedereen kent de kaarten nog van vroeger. De welbekende schoolkaarten die de muren van het lokaal sierden. Een rode lijn door je schooltijd zijn de heldere kaarten afgebeeld aan de wanden van de school. Zo proberen wij die traditie in ere te houden door unieke kaarten voor scholen te leveren. Zo maken we onder andere Wereldkaarten, Europakaarten en Landenkaarten, deze kaarten zijn zowel natuurkundig als staatkundig. Aan deze kaarten wordt veel tijd en aandacht besteed. Zo zijn alle kaarten mooi vormgegeven, bevatten een schaalbalk en een legenda indien nodig. De afgebeelde informatie is gebaseerd op die van de meeste aardrijkskundige methodes. De grotere plaatsen, wateren en streken zijn op de landkaarten afgebeeld.

Wereldkaart School

 

Thematische kaarten

We kunnen over elk thema een schoolkaart maken. Zo hebben we een godsdienstkaart, een klimaatzonekaart en een breuklijnenkaart.  Je kan bij ons vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor het maken van eigen themakaart.

Klimaat en Breuklijnenkaart

 

Samengestelde kaarten

Voor scholen met een beperkte ruimte of budget hebben we een serie samengestelde kaarten gemaakt. Op deze kaarten zijn zowel de Wereld als Europa en Nederland of België afgebeeld. Er zijn 6 soorten kaarten waarop afwisselend de Wereld, Europa of het land centraal staat. Voor meer informatie zie de samengestelde kaarten.

Combikaart Wereld

 

Combideal

De combideal bestaat uit 3 kaarten die in één keer besteld kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld een staatkundige wereldkaart, Europakaart en Nederlandkaart of Belgiëkaart. Gedurende het jaar zullen we meer combideal uitbrengen.

 

Materiaal

Voor het gebruik in de klas raden wij het bisonylmateriaal aan. Bisonyl is vergelijkbaar met vrachtwagenzeil; een stug, stevig en glad materiaal waarop alle details goed afgedrukt kunnen worden. De kaarten worden door ons voorzien van houten stokken aan de onder- en bovenkant samen met een ophangkoord. Iedere kaart wordt in een aparte koker verzonden die ook als opbergkoker kan dienen. De kaarten gaan jarenlang mee.

 

Andere formaten

Alle kaarten zijn ook op andere formaten te verkrijgen. De verhoudingen tussen breedte en hoogte moeten uiteraard wel hetzelfde blijven. Je kunt hier bij ons een prijs voor aanvragen.