U bent hier

Logistieke kaarten

Door webshop op vr, 2019-04-05 11:28

Logistieke kaarten is een kaartgroep die in verschillende maten en vormen tot uiting komen. Ze kunnen een overzicht weergeven, of inzicht bieden in een logistiek proces. Logistieke kaarten kunnen wegenkaarten zijn maar ook kaarten met vaarwegroutes of postcodekaarten.  Het kaartmateriaal kan worden gebruikt om de snelste route van A naar B in te schatten, om een overzicht te geven van alle mogelijkheden om een route af te leggen maar ook om een zone indeling te maken op basis van afstand, postcodes of absolute rijtijden.

De wegenkaart van Nederland wordt door veel bedrijven als standaardkaart gebruikt maar kan door ons ook worden aangepast door hier bijvoorbeeld bezorgzones in aan te brengen.

wegenkaart Nederland

Kaarten met daarop vliegvelden, zeehavens of vaarroutes zijn voor de wat grotere logistieke bedrijven vaak noodzakelijk. Naast een overzicht van alle mogelijkheden kunnen deze kaarten ook als wanddecoratie dienen. Een goed voorbeeld van het praktische met het esthetische is hieronder te zien; een wereldkaart met vaarroutes die in een nostalgische sfeer zijn afgebeeld.

wereldkaart met vaarroutes

Heel veel gebruikt zijn de postcodekaarten, dit kunnen postcode kaarten van Nederland zijn of van andere Europese landen. Kaarten van grotere gebieden worden ook geleverd, denk aan de BeNeLuxPostcode kaarten van Europa of van delen van Europa zijn in trek bij internationale vervoerders. Op deze kaarten kan met behulp van kleuren of getallen precies aangegeven worden in welke bezorgzone een gebied zich bevindt. Alle kaarten die wij leveren kunnen we op maat maken. Voor een op maat gemaakte postcodekaart zie hieronder.

postcodekaart Europa

Bent u op zoek naar een (logistieke) kaart voor uw bedrijf neem dan contact met ons op. We kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.