U bent hier

Wandvullende kaarten

Door webshop op vr, 2019-04-05 20:27

Muren die geheel wandvullend uit alleen maar kaartmateriaal bestaan. Blikvangers in uw kantoor of huis. Zeer grote kaarten voor aan de muur. Ons bedrijf adviseert en levert dit soort zeer grote wandpanelen. De kaartbeelden die we leveren lopen uiteen van een enorme wereldkaart met zeer veel detail tot en met een deel van een stadsplattegrond dat zeer groot, zonder teksten en slechts in één kleur wordt weergegeven. Uiteraard leveren we ook kaarten van werkgebieden, woonomgevingen, delen van Nederland, Europa of de wereld.

Onderstaand een werkgebied van een deel van Nederland in eigen kleuren uitgevoerd.

Deel van Nederland - Nederlandkaart

Wandvullende kaarten kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Uitvoeringen op behang of plaatmateriaal (forex, foam, dibond) zijn het meest gebruikelijk. Al leveren we ook onze kaarten op bisonyl (vrachtwagenzeil) en als whiteboard. De panelen waarop het beeld gedrukt wordt zijn ca. 130x300cm groot. Bij lange wanden is er al snel sprake van 3 of meer beelden die bijna naadloos aan elkaar gezet moeten worden.

Onderstaand een whiteboard gemaakt voor Rijkswaterstaat.

 

whiteboard Rijkswaterstaat

 

Hieronder nog twee beelden; twee topografische kaarten op groot formaat. Het gaat om een kaart voor Natuurmonumenten en een kaart voor een bouwbedrijf. Het bijzondere aan de kaart van Natuurmonumenten is het Belgische gebied dat ondanks een andere projectie en kleurstelling, toch naadloos in de kaart is gezet. Ook zijn alle werkgebieden van NM in de kaart aangegeven.

 

top kaart XXL

topografische kaart op groot formaat

Voor advies of meer informatie over wandvullende kaarten neem telefonisch contact op (020-4822060) of mail ons.