Schoolkaarten

Vind altijd de juiste schoolkaart

Elk klaslokaal verdient een prachtige schoolkaart. Ontdek welke kaart het beste bij uw leerlingen past.
Schoolkaarten Nederland

Vind de juiste kaart van Nederland 
Alles begint bij de basis; onder onze voeten, op onze bodem in Nederland. Zo hoort de kaart van Nederland in elk klaslokaal thuis en is een onmiskenbaar icoon uit de schooltijd van elk kind. Deze traditie proberen wij door te zetten door grafisch sterke en complete kaarten aan te bieden.

Schoolkaarten Europa

Een Europakaart in elk klaslokaal
Als we een stapje uitzoomen zien we Europa. Een uniek continent met extreme diversiteit in geografie, cultuur en natuur. Wij bieden kaarten aan met staatkundige grenzen en grote steden, met de nadruk op de begrenzing van ieder land. Daarnaast zijn de natuurkundige kaarten daar om het geografische aspect uit te lichten. 

Schoolkaarten Wereld

Een wereld van herkenning
Onze wereldkaarten worden op meerdere manieren weergegeven. Zo zijn er de wereldkaarten met nadruk op de continenten, staatkundige grenzen of natuurkundige ondergrond. Elke kaart biedt een unieke blik op onze wereld, en hoe wij deze ervaren. Daarnaast bieden we ook enkele thematische kaarten aan, zoals de Godsdienstkaart en een Breuklijnenkaart.

Schoolkaarten Combikaarten

Drie schoolkaarten samen in één bundel
Moeite met kiezen? Wij bieden niet voor niets een zeer praktische '3 in 1' kaart aan. Het beste van 3 werelden, afgebeeld op 1 print. Heeft u toch liever de kaarten als separate print, geen probleem. Kies dan voor een combipack waar elk type kaart is ingesloten.