U bent hier

Topografische Atlas Zuid-Holland 1:25.000

Aanvullende informatie

VOOR DE NIEUWSTE ATLAS KLIKT U OP TOPOGRAFISCHE ATLAS ZUID-HOLLAND
-
-
Maak uw tochtjes door Zuid-Holland nóg leuker met de 'Topografische Atlas van Zuid-Holland'. Slechts € 19,95!

De Atlas geeft u een beeld van onze gehele provincie.

Landschappen komen tot leven
De schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Want u ziet in deze Atlas alle vrijstaande woningen staan, ieder huizenblok, het grondgebruik, enzovoort. Zelfs de kleinste weggetjes en slootjes zijn in deze Atlas zichtbaar.

Praktisch en sterk
De Topografische Atlas van Zuid-Holland, is uitgevoerd met een handige, onverwoestbare spiraalband. Zo hebt u makkelijk en snel de juiste kaart in beeld, en blijft de atlas altijd lekker 'plat'. Bovendien hebben we deze Atlas voorzien van een zachte kaft en rug zodat u ‘m makkelijk op kunt rollen en meenemen. Het boek is gedrukt op sterk papier dat een stootje en zelfs een spatje regen kan hebben.

Fiets-, wandel- en autotochten
De Atlas telt maar liefst 130 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst / Kadaster, en dus spatzuiver en in full-colour. Klikt u links maar eens op de plaatjes om te zien hoe gedetailleerd, mooi en duidelijk de kaarten zijn!

Deze Atlas is dan ook bij uitstek geschikt voor al uw 'Zuid-Hollandse' fiets-, wandel- en autotochten.

Eén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen.

Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.

En dat is nog niet alles wat deze Topografische Atlas van Zuid-Holland u biedt. Want in het interessante voorwoord komt ook de geschiedenis van de topografie aan bod.

€ 19,95. En u bestelt vrijblijvend
U betaalt slechts € 19,95 (plus € 3,- porto). U betaalt pas na ontvangst van de Atlas.

En… bij ons bestelt u altijd vrijblijvend. Vindt u de 'Topografische Atlas van Zuid-Holland' niet mooi? Dan stuurt u ‘m gewoon op mijn kosten retour.

€ 20,51

Auteur

Marcel Kuiper

Bindwijze

Wire-o (spiraalband)

Druk

2010

Schaal

1:25.000

Formaat

30 x 21 x 1,5 cm

Aantal pagina's

150 pagina's