U bent hier

Schoolkaarten België

Hieronder treft u onze schoolkaarten van België aan. Voor scholen raden wij de uitvoering bisonyl met houten stokken aan. Bisonyl is een soort vrachtwagenzeil, zeer sterk en duurzaam. De houten ronde stokken worden aan de onder- en bovenkant aangebracht. De kaart is jarenlang te gebruiken, op te rollen en weer op te hangen. De grootte van de kaart bepaalt u zelf, dit is meestal afhankelijk van gebruik, budget en beschikbare ruimte. Klik voor meer informatie op Educatieve kaarten.

Toon categorieën
1 - 9 van 11

Pagina's

Pagina's

Waarom een kaart van België in de klas?
Als leerkracht ben je dagelijks bezig met het bieden van kwalitatief goed onderwijs aan je leerlingen. Een belangrijk onderdeel daarvan is aardrijkskunde. Om deze reden is het van belang om een kaart van België in de klas te hebben hangen.

Een kaart van België biedt namelijk tal van voordelen voor de leerlingen. Zo kunnen zij op deze manier beter leren hoe België in elkaar zit en welke steden, dorpen, rivieren en provincies er zijn. Ook geeft het hen de mogelijkheid om te leren waar zij zelf wonen en welke andere plaatsen er in de buurt liggen.

Daarnaast is een kaart van België ook een handig hulpmiddel bij het leren van topografie. Leerlingen kunnen hierdoor beter leren waar de verschillende plaatsen in België liggen en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

Kortom, een kaart van België is een onmisbaar hulpmiddel bij het geven van goed aardrijkskundeonderwijs.