U bent hier

Vernieuwde wegenkaarten Europa

Door webshop op do, 2019-11-28 16:19

Het is van groot belang dat wegenkaarten zeer duidelijk en helemaal up to date zijn. Onze uitgeverij heeft daarom een mooie reeks vernieuwde wegenkaarten van verschillende Europese landen gemaakt. Hieronder ziet u drie wegenkaarten afgebeeld van Nederland, Frankrijk en Oostenrijk maar we hebben er nog veel meer! 

Frankrijk

De kaarten zijn zo ontworpen dat ze heel duidelijk te lezen zijn. Er is veel informatie zichtbaar zoals dorpen, wateren, spoorwegen en wegen, alle grotere wegen worden door middel van wegnummers aangegeven. Al onze wegenkaarten kunnen op maat aangepast worden, denk hierbij aan meer of minder informatie zoals afritten, knooppunten, of wegnummers. De wegenkaarten kunnen ook op andere formaten worden afgedrukt of u kunt een digitale versie bestellen.

Frankrijk

Alle wegenkaarten van de Europese landen zijn er ook in een vernieuwde staatkundige en natuurkundige versie. In de staatkundige kaart worden de provincies duidelijk aangegeven door verschillende kleuren en in de natuurkundige kaart wordt het grondgebruik door natuurlijke kleuren mooi aangeduid.

Oostenrijk

Al deze kaarten zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen in de Engelse taal. Wij kunnen de kaart bijvoorbeeld op papier, vrachtwagenzeil of whiteboard in verschillende formaten voor u printen. Daarnaast zijn er van al deze kaarten ook digitale versies te bestellen! Voor meer informatie hierover kunt u ons altijd bellen of mailen.