U bent hier

Landkaarten

Van elk land ter wereld kunnen we digitale kaarten leveren. Van Nederland en België hebben we al heel veel digitale landkaarten op de site staan. Meer digitale landkaarten, ook van andere landen bevinden zich in ons digitale archief. Vindt u niet wat u zoekt, bel of mail ons.

Toon categorieën
1 - 9 van 217

Pagina's

Pagina's

Wat valt onder landkaarten?
Landkaarten worden al gemaakt sinds de tijd van de Babyloniërs (2500 v.chr) en zijn door de tijd heen van vorm en functie veranderd. Kaarten uit de oudheid waren een vorm van propaganda, terwijl in de middeleeuwen de landkaart zowel als religieuze beschrijving als ook navigatie van de wereld werden gebruikt. De landkaarten die wij nu het beste kennen ontstonden pas rond 1800. Pas vanaf 1800 is het gebruikelijk om landgrenzen te weergeven op de kaart. En vanaf dat punt zijn kaarten voornamelijk verbeterd in kleur, vorm en weergave.

Assortiment
Op deze pagina van de site vindt u voornamelijk kaarten van Nederland, België, Denemarken, Duitsland en andere Europese staten. Plus de 3-combi van Nederland/België-, Europa- en een Wereldkaart (529)

-Nederland (zie kaart 304)
-België (zie kaart 344)
-Benelux (zie kaart 334)
-Duitsland (zie kaart 275)
-Denemarken (zie kaart 1)
-Luxemburg (zie kaart 1319)
-3-combi Nederland,Europa en de Wereld (zie kaart 298)

Kaart op maat?
Mocht uw kaart naar keuze niet op de website staan, dan kunt u ons mailen/bellen over wat u op de kaart zou willen zien, welk specifiek voormaat u geleverd wilt krijgen en welke kleuren de kaart moet bevatten. De kosten voor een kaart op maat zijn wel hoger dan die van een standaardkaart en starten bij 50 euro minimaal.