U bent hier

Fietsroutes en knooppunten in Nederland

Alle fietsknooppunten in Nederland zijn bij ons als digitaal bestand verkrijgbaar. De data is verkrijgbaar als raster- (JPEG) of vector (AI / EPS / PDF) bestand. Het netwerk is ruim 30.000 kilometer lang en beslaat rond de 8900 knooppunten.

Voor wie
Deze data is bij uitstek interessant voor bureau’s die zelf aan de gang willen met de data. Deze eventueel nog willen aanpassen naar wens en in eigen uitingen willen plaatsen. Daarnaast is het verder mogelijk om een ‘Op Maat’ product aan te vragen, waar wij de routes en knooppunten in kunnen opnemen.

Fietsroute en netwerk

Combinatie met kaart
De fietsknooppunten en routes worden in 3 varianten geleverd.

Fietsroutes en knooppunten
Het bestand wordt in dit geval los aangeleverd. Dat wil zeggen zonder kaartbeeld, en enkel de routes en knooppunten. Raster en Vector.

Fietsroutes en knooppunten in combinatie met straatnamenkaart
De data combineren we met een straatnamenkaart. Deze kaarten worden zeer frequent geupdate en geven het meest recente beeld weer als ondergrond. Raster en Vector.

Fietsroutes en knooppunten in combinatie met Topografische kaart (Kadaster)
Het welbekende kaartbeeld van Kadaster kan ook als ondergrond gebruikt worden. Doordat er weinig straatnamen zijn afgebeeld leent deze ondergrond zich ook prima om de routes over heen te plaatsen.

Voor meerdere combinaties vragen we even contact op te nemen. Hierboven genoemde zijn de meest voorkomende opties.

Fietsroutes en
knooppunten
Kaart

Raster en Vector
Combi met Digitale
Kaart

Raster en Vector
Combi met TK 10- 25k
Kaart

Raster en Vector

 

Update
Het bestand is op 1 december 2016 geheel geüpdate en wordt eens per halfjaar vernieuwd.

Prijs
De prijs voor het vector bestand van de fietsknooppunten en routes is € 800,00 voor het complete bestand van geheel Nederland. De fietsknooppunten en routes zijn ook per provincie leverbaar. De prijs is dan € 100,00 per provincie. Voor prijsinformatie over de fietsknooppunten in combinatie met een kaart ondergrond kan je het beste per telefoon contact met ons opnemen. De prijs hangt af van gebiedsgrootte, schaal en detailniveau.

Data los aankopen  Data in combinatie met kaart kopen