U bent hier

Designkaarten

Wat kan een kaart betekenen?
Een designkaart wordt gemaakt in een stijl die de opdrachtgever wenst. Er zijn zo veel stijlen als de verbeelding groot is. Een paar populaire stijlen zijn bijvoorbeeld: nostalgisch, modern, zwart-wit of simpele frisse heldere kleuren. Iedere kaart kan aangepast worden in een bepaalde stijl.

"Informatie is van ondergeschikt belang in een kaart die puur om het design draait"

Om je een idee te geven hoeveel stijlen er mogelijk zijn kan je bij onze wereldkaarten je fantasie op hol laten slaan. Met name de ‘nostalgische look and feel’ uitstraling wordt door ons vaak toegepast op verschillende soorten kaartbeelden. Een kaartstijl nog immer populair onder vele klanten.

De klant is koning
De designkaart moet een bepaald gevoel oproepen en in een interieur passen. De informatie die op de kaart wordt getoond is vaak van ondergeschikt belang. Designkaarten, en dan vooral de wereldkaarten zijn geliefd bij de klant om in de woonkamer op te hangen. Functie van de kaart is dat deze naadloos aansluit bij het interieur of bijvoorbeeld een stand op een beurs. Deze kaarten zijn vaak gebonden aan de smaak van de klant en in dit geval geldt dan ook; de klant is koning.

Duurzaam uitziende wereldkaart: Green World

Kaarten zijn flexibel
Als bedrijven op zoek zijn naar een designkaart dan is dit meestal om een bepaald gevoel over te brengen. Dat kan zijn om een winkel aan te kleden maar ook om in een folder een bepaalde sfeer te creëren, bijvoorbeeld een jaren 30 sfeer. Designkaarten worden door ons als wandkaart geleverd maar ook voor gebruik in een folder als digitaal bestand. We zijn in bijna alle gevallen ongebonden aan grootte en kunnen op vrijwel elk formaat aanleveren.

Een kaart laten samenstellen?
Heeft u een bepaald type kaart voor ogen? Aan de hand van een voorbeeld kunnen we een stijl nabootsen en terug laten keren in een kaartbeeld. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, zowel telefonisch, per e-mail of tijdens een kop koffie. 

Ik wil een Kaart op Maat

Bekijk een sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een ander type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen