U bent hier

Locatiekaarten

Wat kan een kaart betekenen?
Aan elk adres of locatie op aarde kan een bepaalde coördinaat gekoppeld worden. Dit coördinaat kan dan weer op de kaart geplaatst worden. Dus of het nu gaat om enkele adressen of honderden adressen, wij zijn in staat om deze te plaatsen. Enkele adressen doen we echter handmatig aangezien dan geen opstarthandelingen worden toegepast. De locaties kunnen als stip of (eigen) symbool op de kaart gezet worden.

"Locatiekaarten zijn vaak niet gebonden aan één type klant en worden geproduceerd voor alle mogelijke sectoren"

Clustering
Wanneer op locaties meerdere activiteiten worden uitgevoerd is een clusterstip, of bijvoorbeeld een kleine taartdiagram weergave vaak duidelijk. In het geval van een clusterstip of weergave van locaties in meerdere kleuren of symbolen is een legenda noodzakelijk voor de duidelijkheid.

Points of Interest
We hebben in onze database vele POI (Points Of Interest) zoals cafés, bushaltes, musea, kerken, en vele andere bestemmingen die we op de kaart kunnen zetten. Uiteraard kunnen we dat ook doen met zelf aangeleverde locaties.

Kwetters Locatiekaart

Alle variaties mogelijk
Locatiekaarten zijn vaak niet gebonden aan één type klant en worden geproduceerd voor alle mogelijke sectoren. Een locatiekaart wordt vaak als wandkaart (ingelijste kaart of whiteboard) geleverd. Maar kan met hetzelfde gemak als vouwkaart of illustratie in een magazine geleverd worden.

Een kaart laten samenstellen?
Klaar om een locatiekaart te maken? Dat kan met behulp van onze experts waarin uw eigen input van essentieel belang is. De klant is koning. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, zowel telefonisch, per e-mail of tijdens een kop koffie. 

Ik wil een Kaart op Maat

Bekijk een sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een ander type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen