U bent hier

Routekaarten

Wat kan een kaart betekenen?
Veel van onze klanten werken samen met, of werken bij een ontwerpstudio of reclamebureau. Als er een evenement georganiseerd wordt waarbij een kaart gebruikt moet worden, wordt aan het betreffende bureau gevraagd om een kaartje te verzorgen.

"Alles wat in beweging is legt een route af. Breng deze in kaart voor extra overzicht."

Ter land, ter zee of in de lucht
Naar wens kan deze worden gevuld met bijvoorbeeld de fiets-, wandel- en/of vaarroutes. Bij het opleveren van een gebiedskaart wordt er in veel gevallen een route, of meerdere routes door ons ingetekend. Als het gaat om fietskaartjes zijn wij in staat om uit onze database van fietsknooppunten en fietsroutes relatief snel een fietskaart met knooppunten samen te stellen.

De routekaart wordt vaak gecombineerd met een locatiekaart, hierbij worden in de route locaties aangegeven, bijvoorbeeld: buitenkunst, monumenten, knooppunten, horeca gelegenheden en meer.

SkyTeam KLM Aziëkaart

Drukklaar opgeleverd
Routekaarten leveren we uiteraard als drukklaar bestand aan. Mocht dit echter een opgave zijn dan kunnen we dit ook naar wens opmaken en aanleveren om vervolgens het hele drukproces uit handen te nemen. Neem hiervoor contact op met onze experts die het graag voor u in orde maken

Een kaart laten samenstellen?
Klaar om een kaart te maken? Dat kan met behulp van onze experts waarin uw eigen input van essentieel belang is. De klant is koning. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, zowel telefonisch, per e-mail of tijdens een kop koffie.

Ik wil een Kaart op Maat

Bekijk een sector

Per sector verschillen de wensen naar een kaart enorm. Bekijk hieronder alle sectoren.

Alle sectoren

Bekijk een ander type kaartbeeld

Kaartbeelden zijn er in alle soorten en maten, bekijk hieronder welk type het beste geschikt is.

Alle kaarttypen