Beprikbare wandkaarten

Betaalbare beprikbare wandkaarten

Beprikbare kaarten zijn voor iedereen zeer toegankelijk. We leggen u graag uit wat deze kaarten enorm handig en praktisch in het gebruik maken.
Beprikbare Nederlandkaarten

Snel de juiste kaart gevonden
Deze selectie ademt één woord: 'praktisch'. Deze beprikbare kaarten worden veelvuldig gebruikt om locaties, bestemmingen of gebieden op te markeren. Zo kunt u eenvoudig uw volgende stap plannen. Staat de juiste kaart er niet tussen? Al onze kaarten zijn als ingelijst bord te leveren.

Beprikbare wandkaarten

Praktisch en eenvoudig
Het plaatsen van een vlaggetje is gemakkelijk, duidelijk en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn onze kaarten ook beschrijfbaar en afneembaar. Dit maakt onze kaarten op kurk of foam bij uitstek zeer gebruiksvriendelijk, en worden daarom breed ingezet. 

Beprikbare Wereldkaarten

Welke kaarten leveren we als beprikbare kaart?
We hebben 9 kaarten uitgelicht die het meest worden verkocht in onze winkel. Dit zijn onze meest heldere, en mooiste kaarten binnen deze categorie. Of u nu op zoek bent naar een prikbord wereldkaart, wereldkaart met vlaggetjes of een landkaart van Nederland, wij kunnen u hier in van dienst zijn.

Beprikbare Beneluxkaarten

Foam- of kurkbord?
Onze beprikbare kaarten kunnen we op meerdere manieren leveren. De standaarduitvoering leveren we op foam. Dit is zelfs op groot formaat leverbaar. Kurkborden zijn hierin helaas beperkt tot een kleiner formaat. Heeft u echter een verzoek met kurk voor ons? Neem contact op, en we zullen een passende oplossing voor u bedenken.