Magnetische Whiteboards

Magnetische whiteboards

Een magnetisch whiteboard is boven alles een zeer praktische manier om locaties en gebieden in kaart te brengen. Ga zelf aan de slag met magneetjes en bedien uw eigen kaart.
Magnetisch Whiteboard Postcodekaarten

Vind gemakkelijk het juiste magnetische whiteboard
Al onze kaarten zijn als magnetisch whiteboard leverbaar. We hebben onze 9 beste whiteboards uitgelicht, zo wordt een keuze maken nog eenvoudiger. Waaronder onze best verkochte wereldkaart, ook gemakkelijk te gebruiken als magnetisch whiteboard.

Magnetisch Whiteboard Wereldkaart

Magneten en whiteboards
Een magnetisch whiteboard is gemakkelijk te gebruiken door het gebruik van magneten. Alle mogelijke locaties kunnen zo prima op de kaart worden geplaatst. Op zoek naar accessoires? Bezoek onze pagina met magneten, allen geschikt voor magnetische whiteboards. Daarnaast zijn al onze whiteboards beschrijfbaar en afneembaar. 

Magnetische Whiteboard Beneluxkaarten

Welke kaarten leveren we als magnetisch whiteboard?
Onze whiteboards worden vooral voor adminstratieve doeleinden gebruikt. In onze snelselectie bevinden zich kaarten van Nederland, België, de Benelux en de Wereld. Postcode- en gemeentekaarten bevinden zich onder de meest verkochte whiteboards, allen eenvoudig te gebruiken magneten.

Magnetische Whiteboard Landenkaarten

Whiteboard op maat bestellen?
Zo goed al onze kaarten zijn als whiteboard te bestellen, in meerdere formaten, geheel op maat. Heeft u een magnetisch whiteboard gevonden, maar klopt de maat niet helemaal? Geen probleem, deze is eenvoudig door ons aan te passen. We geven u hier graag meer informatie over in een scherpe prijsopgave. Neem contact op!