U bent hier

Schoolkaart Brazilië

Door webshop op ma, 2019-05-06 13:02

Vanaf 2019 wordt in de nieuwe examenstof het land Brazilië zorgvuldig behandeld. We hebben om deze reden onze kaart van Brazilië opnieuw vormgegeven. De kaart wordt in twee uitvoeringen geleverd en geeft goed zicht op de vele gezichten die Brazilië heeft. Zo zijn de staten in heldere kleuren aangegeven binnen de staatkundige versie. En worden o.a. het Amazonegebied en het Hoogland op de natuurkundige versie duidelijk weergegeven. 

Brazilie staatkundige en natuurkundige kaart

Geschikt voor in elk lokaal
De kaart wordt standaard aangeboden op houten stokken met een ophangkoord. De print is van hoge kwaliteit PVC Bisonyl (vrachtwagenzeil) zeer duurzaam en gaat vele jaren mee. Bij uitstek geschikt om deze jarenlang te kunnen te kunnen gebruiken dus. De kaart is daarnaast eenvoudig met een doekje schoon te maken, en vlekt niet. Mochten er meerdere kaarten worden besteld, dan is een aantrekkelijke volumekorting nog mogelijk van toepassing. 

kaart Brazilië staatkundig

Visueel lesstof binnen handbereik
Naast de nieuw uitgebrachte kaart van Brazilië zijn we actief over de hele wereld met betrekking tot kaarten. Zo bent u ook aan het goede adres voor een kaart van Zuid-Amerika of de Wereld. Deze worden beide ook behandeld in de stof van de aankomende examens. Het personaliseren door middel van een logo is tegen een kleine kostprijs zonder meer mogelijk. Voor meer informatie over onze (school)kaarten kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar 0204822060